Dilluns 12 de febrer la coordinadora de programes europeus a  l'IES Tirant lo Blanc, Mar González, va fer una introducció a Programes Europeus al col.legi Alfàndec de Tavernes de la Valldigna (http://intercentres.edu.gva.es/intercentres/46015681/)

El departament de Programes Europeus ha enviat aquesta setmana els formularis Erasmus+ KA102 i KA103 de la convocatòria 2018 al SEPIE, Servici Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació. La resolució positiva de l'aprovació del projecte serà clau per a les futures mobilitats europeus al Tirant.

El departament de Programes Europeus de l'IES Tirant lo Blanc de Gandia ha estat representat a la JORNADA ERASMUS+ LLANÇAMENT 2018 per les professores Carmina Cháfer, Vicenta Aguilar i Inmaculada Faus. Aquesta jornada s'ha celebrat el 9 de desembre 2018 a la ciutat de València i ha estat organitzada pel SEPIE i la Conselleria d' Educació.

Professorat del Departament de Programes Europeus de l'IES Tirant lo Blanc de Gandia ha participat activament en les Jornades de Bones Pràctiques Erasmus+ a la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós organitzades pel Cefire de Gandia els dies 15 i 16 de gener 2018.

Dimarts 19 de desembre la directora del centre, Sra. Carmen Fuster, i la secretària, Sra. Carmina Cháfer, han estat a les Jornades Erasmus+ organitzades pel Sepie a Madrid.